23948sdkhjf

Falck sätter in vägservicebil i Stockholm

Falck Vägservicebil intar nu också Stockholm och ger trafikanter snabbare hjälp när oturen är framme eller ett problem uppstår. Den rullande verkstaden kan hjälpa till på plats istället för att transportera bilen till en verkstad.
Falck jobbar kontinuerligt för att ge trafikanterna den hjälp de behöver och assistera när bilen krånglar eller en olycka inträffar.
Sedan tidigare erbjuder redan Falck hjälp via sitt rikstäckande nätverk av bärgare och verksamheten har under de senaste åren utvecklats för att ge ännu snabbare och effektivare hjälp på plats.
Falck Vägservicebil är ett komplement till en bärgare, den fungerar som en rullande verkstad som kommer till trafikanterna och hjälper till med problem på plats så att man sedan kan köra från platsen, istället för att ta bilen till en verkstad med de konsekvenser detta kan få vad gäller rörlighet och kostnader.
I dessa dagar kommer Falck Vägservicebil, som redan finns på ett femtontal orter i Sverige, att komma också till Stockholm och ge en ännu snabbare och effektivare hjälp till alla som befinner sig i Stockholmsområdet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109