23948sdkhjf

Mats Möllersten lämnar DSV Road

TransFargo har rekryterat Mats Möllersten som ny affärsområdeschef för företagets verksamhetsområde Landtransporter. Han kommer närmast från DSV Road AB i Landskrona där han har arbetat som divisionschef med ansvar för inrikes landtransporter.
– Vi hälsar Mats välkommen till TransFargo och ser fram emot att ta del av hans erfarenhet och kunskap kring internationella såväl som nationella transporter, säger Håkan Siwersson, vd i TransFargo. En viktig del i Mats uppdrag kommer att vara arbetet med produktutveckling och effektivisering av våra tjänster, vilket ska bidra till fortsatt positiv utveckling för det familjeägda bolaget.
Mats Möllersten har gedigen branschkunskap från ledande befattningar inom både inrikes- och utrikestrafik. Han tillträder sin tjänst den 1 september med placering på TransFargos huvudkontor i Malmö.
- Jag ser fram emot att arbeta i en lättrörlig och flexibel organisation, säger Mats Möllersten. TransFargo har alla de verktyg som behövs i form av datasystem, moderna kontors- och logistikanläggningar, kompetenta medarbetare samt nätverk och samarbetspartners som gör att utvecklingspotentialen i företaget är mycket stor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065