23948sdkhjf

RGS 90 hämtar vd från Sita

Den 1 september tillträder Magnus Geverts som ny vd i RGS 90 i Sverige AB. Magnus kommer närmast från Sita Sverige AB och befattningen som produktionschef.
Magnus har en gedigen bakgrund inom såväl miljö- och återvinningsbranschen samt industrin, har tidigare också jobbat på HJ Hansen Sverige AB och Asko Appliances AB.
- Jag ser fram emot att tillsammans med den engagerade personalen på RGS 90 utveckla bolaget till att bli det klart marknadsledande företaget inom marksanering och återvinning av bygg- och rivningsavfall i Sverige, säger Magnus Geverts.
Magnus Geverts framhåller att marknaden utvecklas snabbt och RGS 90 har ledande positioner inom ett antal områden och geografier, men utvecklingspotentialen är fortfarande mycket stor.
- Vi är väldigt glada att Magnus accepterat uppdraget som vd i RGS 90, säger Kent Arentoft, styrelseordförande i bolaget. Som ägare och styrelse förväntar vi oss en mycket intressant utveckling i bolaget som har potential och en marknad som bara kommer att öka de närmaste åren.
Magnus övertar rollen som vd efter Per-Anders Hjort som agerat interim vd under ett år. Per-Anders kommer att vara kvarstå som styrelseledamot i bolaget tillsammans med ägarna Kent Arentoft och Peter Korsholm.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.391