23948sdkhjf

Bilprovningen öppnar tung besiktningsstation i Rosersberg

Antalet tunga fordon ökar i storstäderna och därmed även efterfrågan på lättillgänglig och effektiv fordonsbesiktning. Med den nya stationen, som öppnar sommaren 2016 och är belägen i Stockholm Nord Logistikcenter intill E4 i Rosersberg, möter Bilprovningen detta behov.
Företagskunder kommer att kunna göra besiktningen i anslutning till ordinarie arbetsplatser, utan att göra avkall på logistiken.
Den tunga fordonsparken växer i storstäderna och behovet av fordonsbesiktning likaså. Bilprovningen månar om att erbjuda hög tillgänglighet och service för sina kunder och möter den ökade efterfrågan med en nyetablering för tunga fordon i Stockholm Nord Logistikcenter intill E4 i Rosersberg.
Bilprovningens station uppförs i en nybyggd, modern och kundanpassad fastighet i Stockholm Nord Logistikcenter mellan Stockholm och Arlanda. Stationen är lättillgänglig med nya på- och avfarter från E4.
Området som ska bli ett Truck Service Center ligger nära PostNords nya terminalbyggnad och erbjuder serviceanläggningar och omlastningspunkter för företag med stora transportbehov.
- Med tanke på hur viktig logistiken är för våra företagskunder är vi glada att kunna erbjuda detta lättillgängliga och attraktiva läge, säger Fredrik Walther, områdeschef för Bilprovningens nya station i Rosersberg och även för stationerna i Sollentuna, Uppsala-Fyrislund och Märsta/Sigtuna. Fördelen med att stationen ligger så nära kunderna är att fordonsbesiktningen kan ske i anslutning till planerad transport och öka förutsättningarna för ett mer effektivt arbete.
Den nya stationen kommer att ha två banor för i huvudsak tunga fordon, men det kommer också finnas möjlighet att besikta lätta fordon på banorna.
Stationen öppnar portarna hösten 2016 och ligger i korsningen Metallvägen/Titangatan. Hyresvärd är Sigtuna Rosersberg 11:115 AB som ingår i Rosenqvist Gruppen AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.061