23948sdkhjf

Racinglogistik till DHL

DHL blir officiell logistikpartner till MotoGP och kommer att erbjuda logistiksupport vid 18 tävlingar i 14 länder på 4 kontinenter.
DHL presenterar ett nytt treårigt partnerskap med världens främsta motorcykelracingmästerskap, MotoGP. Partnerskapet innefattar att DHL kommer att supportera logistikbehoven för mästerskapet samt för dess systermästerskap, Moto2 och Moto3.
– Detta nya partnerskap med MotoGP, det äldsta av alla motorsportmästerskap och det främsta racingevent på två hjul, visar ytterligare att DHL är förstahandsvalet för motorsport och fordonsindustrin, säger Ken Allen, global vd i DHL Express. Vi är mycket glada över att få möjligheten att komma bakom styret av mästerskapets logistikverksamhet och att erbjuda högkvalitativa internationella transporter för MotoGP. Som med andra motorracingmästerskap i vår partnerskapsportfölj av världsklass, kommer MotoGP också att ge oss en möjlighet att både samarbeta med en otroligt passionerad global fanskara och skapa ännu mer högoktaniga erfarenheter för våra egna kunder, medarbetare och partners.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078