23948sdkhjf

Göran Arkler ser möjligheter österut

Att skapa intresse för utvecklingen i Baltikum är sedan en längre tid på Transportindustriförbundets agenda. Av det skälet välkomnar förbundets vd Göran Arkler initiativet till konferensen Business opportunities and logistics: Scandinavia – Eastern Europé case som går av stapeln i Stockholm den 10 september.
- Transportindustriförbundets huvudsakliga syfte är, att arbete för medlemmarnas utveckling av samtliga transportslag, säger Göran Arkler till Transport & Logistik Idag/Transportnet. Att skapa ett intresse för utvecklingen i Baltikum har varit på agendan en längre tid. Vi ser som naturligt att vara en del av denna konferens.
Göran Arkler framhåller att Transportindustriförbundet är spända på hur konferensen kan utvecklas i nästa led.
- Om vi inom Sveriges gränser kan samla intresserade företag på sikt att samverka, för att öka transporterna i Baltikum och utveckla intermodulariteten ytterligare, så är detta en stor framgång för våra medlemmar, säger han.

Här är mer information om konferensen:

I samarbete med Transportindustriförbundet och Swedish Turkish Business Network och Transport & Logistik Idag/Transportnet har JSC ”Lithuanian Railways” och Port of Klaipéda (Litauen) nöjet att bjuda in dig till en internationell konferens – den 10 september klockan 10.00 på Stockholm City Conference – på temat Business opportunities and logistics: Scandinavia – Eastern Europe case.
Konferensens huvudsakliga fokus är att presentera moderna perspektiv och möjligheter för logistikflöden mellan Skandinavien och östeuropeiska länder ur ett multimodalt perspektiv.
Målgruppen för konferensen är representanter från hamnar, transport- och logistikföretag från Sverige och Litauen.
Konferensen stöttas av Ministry of Transport and Communications och Ministry of Foreign Affairs of the Republic of Lithuania.
Anmälan sker genom att ni sänder ett mail till intermodal@litrail.lt eller intermodalconf@mentoronline.se innehållande namn, företag och kontaktuppgifter. Konferensen är kostnadsfri. Anmälan ska vara oss tillhanda senast den 6 september.

Ladda hem program och digitalt anmälningsformulär här.
Partners:
Transport & Logisitik iDag/Transportnet, SWETURK, Swedish Turkish Business Federation
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063