23948sdkhjf

Pema och PostNord utökar samarbete i Norrköping

Pema Sweden och PostNord har utökat samarbetet rörande bemanningsentreprenad inom PostNords tredjepartslogistikverksamhet i Norrköping. Det utökade samarbetet säkerställer arbetstillfällen i Norrköping.
Parterna driver sedan februari i år ett liknande samarbetsupplägg med centrallager för Stadium i Norrköping och det nya samarbetet, inom segmentet apoteksvaror, är i ungefär samma omfattning.
PostNord är marknadsledande inom tredjepartslogistik (TPL) i Norden. I Sverige drivs verksamheten i Stockholm, Norrköping, Göteborg och Helsingborg. Bemanningsföretaget Pema People (med huvudkontor i Norrköping) befinner sig i en kraftig tillväxtfas. Det nya avtalet innefattar att parterna ska samarbeta rörande drift och bemanning för PostNords tredjepartslogistik inom segmentet apoteksvaror och samarbetet sträcker sig över de kommande åren.
- Fantastiskt! Både för Pema, Norrköping som stad och för arbetsmarknaden i regionen, säger Michael Gozzi, vd och koncernchef i Pema. Samarbetet med PostNord säkerställer att viktiga jobb blir kvar inom vårt hemmaområde. Att PostNord ger oss nytt förtroende bevisar att Pema är en stark aktör inom området bemanningsentreprenader och att tidigare samarbete drivits framgångsrikt. Något som både vi och PostNord vill satsa vidare på.
PostNord driver ett flertal TPL-terminaler i Norrköping där bolaget haft en stabil tillväxt med ständigt nya tillkommande kunder.
- Vi ställer väldigt höga krav på kvalitet och service, säger Gunter Bergenroth, vd i PostNord TPL. Våra kunder kräver det av oss och vi kräver det av våra samarbetspartners. Vi utvecklas ständigt tillsammans med våra kunder och det nya avtalet med Pema ger oss en partner som kommer att satsa och växa med oss och uppdraget.
Parterna planerar att starta upp det nya samarbetet den nu under hösten och Pema startar omgående att rekrytera till sin verksamhet för att tillträda uppdraget.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062