23948sdkhjf

Jernhusen och COWI i nytt ramavtal

Jernhusen har tecknat ramavtal med COWI gällande teknikkonsulttjänster för utveckling av stationer, depåer och kombiterminaler över hela landet. I linje med Jernhusens övergripande mål att främja kollektivt resande utvecklar Jernhusen stationsområdena i bland annat Stockholm, Göteborg och Malmö med kontor och handel.
Jernhusen äger, utvecklar och förvaltar fastigheter längs den svenska järnvägen. COWI är en av flera leverantörer som fått förtroendet att tillhandahålla teknikkonsulttjänster för att bland annat utveckla och förvalta dessa.
Upphandlingen gjordes under våren/sommaren 2015 och ger Jernhusen möjlighet att beställa allt från enkla, okomplicerade tjänster till komplexa helhetsprojekt och nischade specialisttjänster. Avtalet omfattar tjänster inom de flesta av COWI:s kompetensområden, bland annat inom projekt- & byggledning, BIM-samordning, byggteknik, elteknik, VVS-teknik, miljö, brand, mark, buller, geoteknik och järnväg.
– Det är ett viktigt avtal för COWI och vi är mycket glada att få möjligheten att skapa samhällsnytta tillsammans med Jernhusen, säger Henrik Malmberg, Marknadschef på Byggnad och Fastighet i COWI. Genom avtalet når Jernhusen vårt heltäckande 360-graderstjänsteutbud av teknikkonsulttjänster på ett bra och effektivt sätt.
Ramavtalen gäller under 2 år med option på förlängning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.069