23948sdkhjf

LC Packaging gör nordisk entré

LC Packaging öppnar ett nytt kontor i Malmö för att kunna betjäna de nordiska länderna. Den internationella aktören inom agri, FIBC, och papp har valt att utöka sin lokala närvaro för att stödja sin kundbas i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Island.
En nordisk närvaro säkrar långsiktiga relationer och kortare ledtider för sina kunder i de nordiska länderna. Familjeföretaget grundades i Nederländerna för över 90 år sedan och har i dag kontor i 16 länder över hela världen, inklusive sina egna produktionsanläggningar i Sydafrika, Bangladesh, Belgien och Ungern.
Det nya kontoret i Malmö drivs av Johan Pagels, som har mångårig erfarenhet inom den nordiska storsäcksindustrin.
- Det nordiska kontoret är en del av LC Packaging’s tillväxtsstrategi - att expandera vår verksamhet på nya marknader och att följa med våra kunder till de marknader de expanderar på, säger han. Norden är en stor geografisk marknad med en tydlig efterfrågan av storsäcks-, agri- och kartonglösningar. Med LC Packaging´s kunskaper, kompetens och 91-åriga erfarenhet är vi övertygade om att vi kan erbjuda mervärde till de nordiska kunderna. Precis som majoriteten av de nordiska företagen anser vi att långsiktiga framgångar och samarbete är viktigare än kortsiktiga fördelar. Vi erbjuder våra kunder produkter och tjänster utifrån ett humanitärt och miljömedvetet hållbarhetsperspektiv, förmånen från ett internationellt nätverk och full användning av vår erfarenhet.
LC Packaging är en familjeägd producent och distributör av förpackningar, med egna produktionsanläggningar för storsäckar och kartong i Europa, Afrika och Asien. Bolaget har över 90 års erfarenhet, en omsättning på 150 miljoner euro och cirka 1 000 anställda. Med säljkontor och produktionsanläggningar i 16 länder specialiserar LC Packaging sig på punktliga leveranser från lager och skräddarsydda förpackningar till industri och jordbruk över hela världen. Bolaget har mer än 70 000 kvadratmeter lageryta med storsäcks-, papp- och agriprodukter på lager för brådskande leveranser.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094