23948sdkhjf

Smålandskommuner ordnar Speaker´s Hub på järnvägsmässa

Jönköping, Nässjö och Vaggeryd ordnar Speaker´s Hub på Future Transport på Elmia i Jönköping den 6 – 8 oktober.
Det handlar inte om Speaker´s Corner - då får ju vem som helst tala - när Jönköping-Nässjö-Vaggeryd åter samverkar på Future Transport på Elmia den 6-8 oktober. I stället har man skapat en Speaker´s Hub med ett fyrverkeri av intressanta inslag under de tre mässdagarna.
I Speaker´s Hub-konceptet deltar representanter från högskolevärlden, it-företag, kommunerna, regionen, Jönköping Airport och järnvägsföretag. Ett dussin goda exempel presenteras om innovativa logistiktjänster, kvalitetsarbete och internationellt samarbete.
Det är ingen brist på kreativiteten hos de aktuella aktörerna. Redan första kvällen arrangeras en tågresa med Nässjö järnvägsmuséum där måltid, nostalgitripp på museet bakats ihop med ett besök hos Tura Scandinavia i Nässjö som är framgångsrik distributör och grossist inom foto, video, data och annan hemelektronik.
I de tre kommunernas monter finns också Jönköpings Airport på plats.
- En självklarhet att vi är med, säger Sven Norinder, vd i Jönköpong Airport. Det är en fantastisk möjlighet att bidra till att visa upp en region som har både noshjul, gummihjul och järnhjul att erbjuda.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.344