23948sdkhjf

APM Terminals får ny operativ chef

Sedan 1 september är Magnus Lundberg ny operationell chef på APM Terminals i Göteborg. Magnus har de senaste 10 åren jobbat i produktionen på Carlsberg Supply Company i Sverige. Senast som platschef för Ramlösa Hälsobrunn i Helsingborg.
- Jag tar med mig mina erfarenheter av att leda en operativ enhet i förändring med allt vad det kräver av ökat fokus på säkerhet, service och effektivitet, säger Magnus Lundberg.
I sin roll som operationell chef på APM Terminals har Magnus Lundberg det övergripande ansvaret för den dagliga produktionen och för att se till att de rätta resurserna finns på plats för att hantera godset som transporteras genom terminalen.
- Jag är van att arbeta i organisationer med hög yrkesstolthet och starka traditioner, säger han. Mitt fokus här kommer att ligga på att få alla att dra åt samma håll och arbeta som ett team för att på ett säkert och effektivt sätt serva våra kunder. Jag kommer också att ha stort fokus på förbättringar som kan leda till att lyfta driften av terminalen ännu ett snäpp.
De senaste tre årens arbete med att uppgradera terminalen med nya ytor, kranar och maskiner har varit en utmaning för den dagliga driften.
- Nu är investeringarna på plats och jag ser fram emot att vi och våra kunder får full utväxling av våra investeringar, säger Magnus Lundberg. Nu gäller det att organisera verksamheten så att terminalen står bra rustad för framtida utmaningar och präglas av hög effektivitet och pålitlighet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11