23948sdkhjf

Tre sjöfartsprofiler nominerade till branschutmärkelse

Medlemmarna i Sveriges bredaste sjöfartsnätverk, WISTA Sweden, har nominerat tre kandidater till ledarskapspriset WISTA Swedens Kompassros 2015.
De nominerade är Carola Alzén, vd i Mälarhamnar, Lars Green, vd och partner i Green Consulting Group och Per Tunell, Vice President, Head of Environmental Management i Wallenius Marine.
Carola Alzén är en rak och tydlig ledare med visioner, hon är engagerad och målmedveten, väcker känslor och får motstånd. Med sin bakgrund i järnvägen har Carola en övertygelse om att sjöfarten skulle kunna bli mycket mer konkurrenskraftig och står gärna upp för sjöfartsnäringen.
Lars Green är en ledare som tänker utanför boxen, han är en god pedagog och mentor för unga människor i sjöfartsnäringen och har som mål att lyfta och stimulera dem att hitta sin outnyttjade potential. Lars är nytänkande i sin kommunikation, han är en bra förebild och brinner för sjöfart och logistik.
Per Tunell är en specialist som har blivit en samhällsdebattör genom att osjälviskt dela med sig av sin kunskap om fartygsbränslen och energifrågor. Han står gärna upp för sjöfarten som en förutsättning för fortsatt utveckling av global handel, med långsiktiga, hållbara lösningar och kraftfulla, globala regler. Per är en förebild för många unga forskare.
Ledarskapspriset WISTA Swedens Kompassros instiftades vid WISTA Swedens 20-årsjubileum 2007. Priset delas ut för att lyfta fram den ledare inom sjöfart och handel som kombinerar ett visionärt och målinriktat ledarskap med ett stort engagemang i sin organisation. Det är medlemmarna i WISTA Sweden som nominerar kandidaterna, därefter följer Kompassrosjuryn upp nomineringarna, gör ett urval och utser vinnaren.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079