23948sdkhjf

Monika Larland till Prologis

Prologis expanderar på den nordiska marknaden och rekryterar Monika Larland till teamet i Göteborg. Monika kommer närmast från rollen som fastighetsförvaltare på Hestia Fastighetsförvaltning AB och började på Prologis den 28 september.
– Jag ser mycket fram emot att ansluta till Prologis, säger Monika Larland. Det är ett väldigt spännande företag som ligger i framkant inom sitt område, till exempel investerar man mycket i egen forskning för att hjälpa sina kunder att förstå och utnyttja de förändringar som logistikbranschen nu genomgår. Jag hoppas att mitt tekniska och ekonomiska sinne i kombination med en ökad närvaro hos hyresgästerna kommer att bidra till att ytterligare stärka Prologis långsiktiga relationer till sina kunder.
Prologis växer kraftigt på den svenska marknaden och har avslutat flera stora affärer det gånga året. Dessutom pågår flera projekt i strategiska nyckelområden, bland annat den stora logistikpark som ska utvecklas i Göteborg hamnområde. Här ska Prologis bygga två byggnader om totalt 37 000 kvadratmeter med beräknad byggstart i oktober 2015. I Skåne finns långt gångna planer på en logistikpark för södra Sverige som kommer att uppföras i Norra Hamnen i Malmö.
– Verksamheten i Sverige är fortsatt positiv med 100 procent uthyrning av våra fastigheter, säger Allan Lavén, regiondirektör på Prologis Norden. Eftersom vår portfölj fortsätter att växa är vi väldigt glada över att Monika har anslutit till vårt team. Med hennes gedigna erfarenhet inom fastighetsförvaltning kommer vi att kunna vidareutveckla vårt erbjudande samtidigt som vi kan ge våra hyresgäster ännu bättre service.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078