23948sdkhjf

EDI-Soft tillsätter två nya landchefer

Mattias Gredenhag skickar stafettpinnen vidare till inte bara en, utan två nya Country Managers hos EDI-Soft Sverige.
Mattias Gredenhag har varit Country Manager för EDI-Soft Sverige sedan 2009, och var med att starta upp EDI-Soft Sverige. Nu går han vidare och får en ny central postition som Vice President med focus på internationella affärer. Därmed lämnar Mattias Gredenhag EDI-Soft Sverige AB och blir framöver anställd i moderbolaget, EDI-Soft AS.
Detta innebär en rokad i EDI-Soft Sverige där de tidigare projektledarna, Carl-Henrik Hällöf och Hedvig Ahlander Elevant, tar över postitionen som Country Managers.
- EDI-Soft har i andra länder använt sig av delat ledarskap inom Country Manager-positionen vilket har visat sig vara ett lyckat koncept, säger Hedvig Ahlander Elevant. Eftersom EDI-Soft Sverige just nu växer kraftigt ser vi det som en fördel att vara två personer.
Mattias Gredenhag är trygg med lämna över sin position till de två nya Country Managers.
- Carl-Henrik och Hedvig har tillsammans 18 års erfarenhet inom branschen, säger han. De förstår våra kunders behov och kan våra lösningar till grund och botten. Jag vet att de kommer att fortsätta den positiva utvecklingen av EDI-Soft Sverige på sitt eget sätt. De har visat att de förstår vår verksamhet och har passion för uppgiften.
Det är en sund och framgångsrik verksamhet som Mattias Gredenhag lämnar över till Carl-Henrik Hällöf och Hedvig Ahlander Elevant.
- EDI-Soft Sverige har genomgått en otrolig resa och är nu en etablerad aktör med stark tillväxt på den svenska Delivery Management-marknaden, säger Mattias Gredenhag. Många marknadsledande företag har valt att använda EDI-Softs lösningar i deras verksamhetskritiska leveransprocesser. Vi upplever att våra kunder, och marknaden generellt, blir mer internationell bland annat på grund av e-handel. Här har EDI -Soft en stark position.
De två nya landcheferna delar uppgifterna mellan sig. Hedvig Ahlander Elevant får ansvar för den dagliga driften inklusive kundtjänst och projektledning medan Carl-Henrik Hällöf får ansvar för försäljningen. Kommande projekt för EDI-Soft Sverige innehåller rekrytering och utbildning av personal i takt med att EDI-Soft Sveriges växer.
- Vårt mål är att EDI-Soft Sverige ska växa i samma snabba takt som tidigare, samtidigt som vi fortsätter att erbjuda våra kunder en hög servicenivå, säger Carl-Henrik Hällöf. Historiskt sett har vi väldigt få kunder som lämnar oss och den tendensen önskar vi se i framtiden också.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079