23948sdkhjf

Flyg och sjö lyfter NTEX

En aktiv satsning på sjö och flyg har gett tydliga resultat för logistikföretaget NTEX. I år har omsättningen för sjö- och flygfrakter ökat med 52 procent jämfört med samma period i fjol.
Nu har även personalstyrkan har vuxit med en ny sjöspeditör, Lillemor Granberg.
Idag arbetar sju personer med Sjö & Flyg, och rekryteringen av duktiga medarbetare har haft stor betydelse för den positiva utvecklingen. Det senaste tillskottet är Lillemor Granberg som har en gedigen erfarenhet efter 18 år i branschen.
– Det är spännande att komma in när företaget står i startgroparna av sin satsning och vi har något riktigt bra att bygga vidare på, säger Lillemor Granberg. Dessutom är NTEX ett företag med högt i tak och stor frihet som ger mig möjlighet att optimera arbetet och att hitta bästa möjliga lösningar för våra kunder.
Efter en bra start på året ser NTEX fram emot en höst med ökade volymer.
– Vi har haft en riktigt bra vår och sommar, säger Jerry Nilsson, affärsområdeschef för sjö & flyg i NTEX. Och traditionellt sett brukar hösten blir ännu bättre då det är många företag som nu fyller sina budgetar och beställer mer varor, med ett ökat transportbehov till följd.
Med ett ökat fokus på försäljning satsar NTEX nu aktivt på sina sjö- och flygfrakter.
– Vår expansiva utveckling har gjort våra kunder allt mer uppmärksamma på att NTEX är ett bra alternativ även när det kommer till sjö- och flygfrakt, säger Jerry Nilsson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062