23948sdkhjf

Hasselfors Garden ger Närkefrakt fortsatt förtroende

Efter tre och ett halvt års samarbete ger Hasselfors Garden Närkefrakt fortsatt förtroende genom att teckna ett nytt avtal avseende transporter av Hasselfors Gardens produkter de kommande åren.
Ordervärdet uppgår till mer än 65 miljoner kronor under den kommande avtalsperioden.
Närkefrakt har under åren arbetat hårt med att integrera bolagen avseende IT system, för att på så sätt förenkla den administrativa hanteringen. Hasselfors har också mycket höga ”just in time”-krav som vi på Närkefrakt arbetat hårt med att uppfylla. Såväl vi som Hasselfors är mycket nöjda med samarbetet.
- Vi är glada över att ha funnit en lösning att kunna fortsätta samarbetet med Närkefrakt, Säger Royne Lundblad, vd i Hasselfors Garden AB. Samarbetet fungerar jättebra och vi har med Närkefrakt en enkel och rak dialog och en hög leveranskvalitet. Närkefrakts vd Sebastian Cabander framhåller att det förnyade avtalet med Hasselfors Garden är en viktig del i att säkra bolagets sysselsättning.
- Avtalet ger oss ytterligare en grund att arbeta vidare med i nya affärer och som på sikt kan ge mer arbetstillfällen, framförallt hos våra åkerier, säger han. Även våra transportörer är trygga i sin del av utförandet och sammantaget vet alla inblandade vad de kan förvänta sig och hur de kan hantera eventuella utmaningar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078