23948sdkhjf

UPS utökar Worldwide Express

UPS utökar sin expresstjänst UPS Worldwide Express och adderar mer än 41 000 nya postnummer runt om i världen. I Europa kan tjänsten nu brukas inom 15 000 nya områden, varav 398 i Sverige.
Expansionen innebär ökad flexibilitet för kunder som tidigare var begränsade till leveranser vid slutet av dagen. Med UPS Worldwide Express kan kunder styra mer exakt när paket ska levereras. Expansionen betyder att UPS Worldwide Express nu finns i totalt 65 länder.
Från och med 19 oktober kommer UPS Worldwide Express finnas tillgänglig för alla 41 000 nya postnummer. Expansionen är den största utbyggnaden av tjänsten någonsin och erbjuder kunder fyra alternativ. UPS Express Plus för leveranser tidigt på morgonen, UPS Express för leverans mitt på dagen och UPS Worldwide Express för leverans senare på eftermiddagen och UPS Express Saver för leverans senast i slutet av dagen. En pengarna-tillbaka-garanti utgår för alla express-alternativ om UPS inte kan leverera som utlovat. Företag i alla storlekar och även individuella personer kan bruka tjänsten, men det är särskilt fördelaktigt för dem med tidskänsliga internationella transporter.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126