23948sdkhjf

Joby Hova rekryterar säljchef och öppnar i Skövde

På måndagen, den 19 oktober, tillträder Thomas Larsson som försäljningschef för Joby Hova AB. Han har tidigare i sin karriär bland annat varit affärschef för transportverksamheten i XR Logistik.
Joby Hova är ett kombinerat åkeri och speditionsbolag som huvudsakligen bedriver trafik mellan Sverige och Norge. Företaget är beläget i Hova och sysselsätter drygt 40 lastbilsekipage. Omsättningen i bolaget uppgår till drygt 90 miljoner kronor per år.
Joby öppnar nu ett försäljningskontor i Skövde, beläget vid Mariesjöterminalen. Thomas Larsson tillträder per den 19 oktober som försäljningschef för Joby Hova. Thomas har en lång bakgrund inom transportnäringen, senast som affärschef för transportverksamheten inom XR Logistik. Nu med siktet inställt på att driva utvecklingen framåt inom Joby Hova AB. Thomas kommer närmast från energibranschen där han verkat en tid som marknadschef.
- Vi känner av ett ökat behov av våra tjänster och för att svara upp mot detta har vi valt att expandera, säger Ingemar Joby, vd och ägare i Joby Hova AB. Skövde är Skaraborgs nav och valet att utöka med ett kontor där var därför givet då jag rekryterat Thomas. Vi kommer närmare våra kunder, vilket är vår ambition.
Thomas Larsson ser fram emot sin nya befattning.
- Joby Hova AB är ett välskött företag med höga ambitioner och genom åratal av samarbete oss emellan var det ett naturligt steg, säger han.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063