23948sdkhjf

Han blir ny vd i Bilfrakt Bothnia

Den 7 december tillträder Patrik Berglund som ny vd i Bilfrakt Bothnia. Han efterträder Fredrik Persson som har gått vidare till BDX och befattningen som vd.
Patrik Berglund har lång erfarenhet från anläggningsbranschen och känner Bilfrakt Bothnias verksamhet väl.
- jag har följt Bilfrakt Bothnia under en lång tid och noterat att det under de senaste åren genomgått stora förändringar, som bland annat inneburit försäljning av verksamheter och en fokusering på företagets kärnverksamheter, säger Patrik Berglund. Det ska bli otroligt spännande att få leda den fortsatta utvecklingen av Bilfrakt Bothnia. Jag hoppas med min bakgrund och erfarenhet kunna bidra till att vidareutveckla Bilfrakt Bothnia.
Patrik Berglund är i grunden entreprenadingenjör och har tidigare innehaft anställningar hos bland andra NCC och Peab. Hos Svevia, som han nu lämnar, har han bland annat haft anställning som arbetschef.
- Patrik har en gedigen erfarenhet från anläggningsbranschen och han har i sina tidigare roller skaffat sig branschkännedom och kompetens för sin roll som vd för Bilfrakt Bothnia, säger Peter Lundkvist, styrelseordförande i Bilfrakt Bothnia. Patriks egenskaper som ledare och organisatör gör att vi inom Bilfrakt Bothnias styrelse känner att han är rätt person att leda Bilfrakt Bothnia enligt vår lagda strategi och mot framtida mål.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078