23948sdkhjf

Aditro förvärvar Add Logistics

Aditro Logistics tar över rekryterings- och bemanningsföretaget Add Logistics, med inriktning på tjänstemän inom transport, logistik och supply chain.
Add Logistics är ett rekryterings- och bemanningsföretag som riktar sig till företag med behov av transport-, supply chain- eller logistikkompetens på alla tjänstemannanivåer – från operativ och administrativ personal till chefs-, lednings- och specialistnivå. Bolaget har kontor i Göteborg och Stockholm, men är geografiskt obundna och verkar på landets alla logistikintensiva orter.
Omsättningen i Add Logistics uppgick 2014 till 10,5 miljoner kronor. Bolaget redovisade 2014 en förlust (resultat efter finansnetto) på -1,6 miljoner kronor.
Add Logistics har sedan 2010 varit en del av koncernen STL Holding men kommer från och med februari i år att integreras i Aditro Logistics bemanningsverksamhet.
- Genom att ta över Add Logistics verksamhet förstärker vi vår rekryteringskompetens och nätverk inom vårt kärnverksamhetsområde, säger Daniel Berglind, Affärsområdeschef Bemanning i Aditro Logistics. Bolaget har en stark position inom rekrytering av tjänstemän kopplat till logistik och spedition vilket kompletterar vår verksamhet. Vi har många gemensamma beröringspunkter och vi tror oss kunna skapa stort mervärde hos såväl befintliga som nya kunder.
Anders Cervin, vd i STL Holding, framhåller att man har drivit verksamheten i Add Logistics sedan 2010.
- Vi känner att det nu är dags för nästa steg i utvecklingen, säger han. Vi ser Aditro Logistics som en perfekt match för Add Logistics och ser fram emot fortsatt samarbete. STL Holding fokuserar nu på sin kärnverksamhet, vilken är shipping och spedition.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063