23948sdkhjf

Grieg Stars Atlantic-service anlöper Sverige

Från och med februari i år kommer Grieg Star att lägga till ett antal svenska hamnar till sin Atlantic-service till och från amerikanska östkusten, den amerikanska golfkusten samt Altamira i Mexiko.
Hamnarna på den amerikanska östkusten är Baltimore, Wilmington NC Savannah och Port Canaveral. På den amerikanska golfkusten gäller det hamnarna Houston och Mobile samt Altamira i Mexiko.
I Sverige handlar det om anlöp i hamnarna i Uddevalla, Karlshamn och Oskarshamn.
- Denna utökade service stärker Grieg Stars närvaro i Östersjön, säger Gerrit Hartmann, Commercial Director i Grieg Star i Göteborg. Efter det framgångsrika införandet av månatliga anlöp till Gdynia i Polen för tre år sedan, ser vi nu fram emot att presentera vår unika produkt och service med direktanlöp till svenska kunder med projekt- och breakbulklaster. Förutom våra bashamnar kommer vi också att överväga andra hamnar i Östersjöområdet, såsom Danmark och tyska östkusthamnar, förutsatt tillräcklig lasttillgång.
Grieg Star projektlastdivision tillhandahåller sjötransporter och logistiklösningar för avlastare av energiutrustning - till exempel generatorer och turbiner – vindkraftsutrustning - till exempel torn och vingar – olje- och gasutrustning, kranar, lasthanteringsutrustning och fartygsutrustning, samt såväl ISO-standardiserade som icke standardiserade containrar och rullande last, såsom maskiner för jordbruk, bygg- och gruvindustrin.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062