23948sdkhjf

Dansk speditionsjätte väljer IT-stöd från NYCE Solutions

Danske Fragtmaend implementerar NYCE LOGIC WMS som IT-stöd för sin lagerhantering. Med cirka 3 000 medarbetare, 25 godsterminaler och över 20 lagerhotell är Danske Fragtmaend en av Danmarks större aktörer inom logistik och distribution där systemet nu tagits i drift på två orter.
Danske Fragtmaend har fullföljt första fasen av uppgraderingen till det nya lagerhanteringssystemet NYCE.LOGIC WMS där enheter i Ålborg och Odense blev först ut.
- I första hand handlar implementeringen om att stödja verksamheten, få driften säker, stabil och se till att våra kunder får bästa service. Det är dock ingen tvivel om att vi valt lösningen från NYCE Solutions för att den ger oss helt nya utvecklingsmöjligheter, säger Peder Bjerg, Projektchef i Danske Fragtmaend. 3PL-området är unikt och vi har letat i flertalet europeiska länder för att hitta den bästa leverantören.
Totalt har Danske Fragtmaends 3PL-verksamhet en kapacitet på över 160 000 kvadratmeter och planen är att installation av det nya systemet ska ske löpande på lager i bland annat Århus, Herning, Vejle och Tåstrup.
För NYCE Solutions del innebär affären en tydligt förstärkt närvaro i Danmark och systemet erbjuds nu även på danska.
- Att vi valts ut för att leverera en lösning till Danske Fragtmaend bekräftar vår position som ledande inom WMS för 3PL i Norden, säger Magnus Nygren, vd i NYCE Solutions. Det är ett stort förtroende för både vårt system och för vår organisation som vi ser fram emot att ta till vara på.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064