23948sdkhjf

Tamro flyttar in i prisbelönat kubiklager

Skanska har tecknat hyresavtal med läkemedelsdistributören Tamro avseende lagerytor om 4 300 kvadratmeter i Orrekulla Kubiklager, som utsågs till Årets Intralogistiklösning 2015.

Orrekulla Kubiklager är ett koncept för moderna och flexibla lagerlokaler som Skanska har utvecklat för att möta efterfrågan på marknaden.

Orrekulla Kubiklager är totalt 13 000 kvadratmeter och ligger intill E6, strax söder om Angeredsbron i Göteborg. I samma område som Orrekulla Kubiklager finns flera av de större speditionsbolagen etablerade, men även större handelsföretag. Här erbjuder Skanska flexibla lokaler med korta avtalstider. Kubiklager utsågs till Årets Intralogistiklösning 2015, som delades ut på mässan Logistik & Transport i Göteborg av Transport & Logistik Idag/Transportnet, Maskinleverantörena och Logistik & Transport.

- Det känns mycket bra att vi med Kubiklager kunnat erbjuda en flexibel lokal anpassad för Tamros specifika krav, säger Henrik Ahnström, Marknadsområdeschef Logistik på Skanska. Vi erbjuder moderna lösningar till en allt mer snabbfotad marknad.

Tamro är en ledande distributör av läkemedel och produkter för hälso- och sjukvård till apotek, sjukhus och veterinärer i Sverige. De kommer att tillträda sina lokaler under våren 2016.

- Skanskas kubiklager är en flexibel lösning för att hantera vår expansion, säger Mats Johnson, Logistikdirektör i Tamro.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063