23948sdkhjf

Iveco får svensk stororder av Cold Cargo

Cold Cargo Sweden fortsätter att köpa Iveco Daily. Man har nu tecknat avtal om köp av 56 stycken nya bilar med skåp och bakgavellyft, vilket innebär att bolaget snart har sammanlagt 107 stycken Iveco Daily i sin vagnpark.
Förra året utsågs Iveco Daily till ”International Van of the Year i Europa 2015” (Volkswagen Transporter fick utmärkelsen ”international Van of the Year i Europa 2016, red anm). Anders Karlsson, chefredaktör för Transport & Logistik Idag/Transportnet.se är svensk juryrepresentant.
80 procent av den risbelönade versionen av Iveco Daily har förnyats i den senaste versionen som går att få i mer än 8 000 modellvarianter.
Cold Cargo Sweden är åkeriet som till stor del kör för mat.se, som är en av de ledande matbutikerna på nätet med hemleverans av mat till kunderna. Dessa orange-färgade Iveco Daily har blivit ett mycket vanligt inslag i gatubilden i framförallt Göteborg.
- Bra service hos Iveco och deras återförsäljare Sörman Bil i Borås, påbyggaren samt Ivecos serviceorganisation i landet är viktiga parametrar som gjort att vi valt att utöka vår vagnpark med ännu fler Iveco Daily, säger Samuel Stoltz, vd i Cold Cargo Sweden.
Cold Cargos senaste order på 56 Iveco Daily-bilar är 3,5-tons kylbilar med 150 hk. Bilarna är helfolierade och uppbyggda med RTI-skåp för kyla och har en lastvikt på drygt 1 000 kg. De är även utrustade med backkamera för enklare och säkrare manövrering.
- Bilarna är avsedda för marknaderna i Stockholm och Göteborg samt Malmö/Helsingborg-regionen som fått en lyckad nystart vid årsskiftet, säger Samuel Stoltz.
Leverans av bilarna har påbörjats och kommer att vara klar under 2016, vilket innebär att Cold Cargo Sweden inom kort har 107 Iveco Daily i sin vagnpark.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063