23948sdkhjf

InQuire tar hand om Åbros import- och exportfrakter

Åbro Bryggeri har varit med från början i InQuires femåriga historia och fortsätter nu utveckla samarbetet med att InQuire får ansvar för det svenska bryggeriets export- och importleveranser.
Åbro ger InQuire i uppdrag att sköta hela logistikupplägget för exportleveranser av öl och cider till gränshandelsbutiker i främst Tyskland. Dessa leveranser är mycket viktiga för Åbro och står för en betydande del av Åbros totala försljning. Åbro har också gett InQuire i uppdrag att i ett helhetsåtagande sköta Åbros vinimportleveranser samt returer av fat från och till leverantörer i hela Europa.
- Viktiga parametrar i valet av InQuire har varit totalkostnad och leveranskvalitet, säger Åbros logistikchef Tommie Ekberg. Den avgörande faktorn var deras idéer och förmåga till utveckling.
Christer Strand, vd i InQuire, ser naturligtvis positivt på det utökade samarbetet med Åbro.
- Vi har sedan tidigare skött distribution i Sverige och får nu möjlighet att visa hur vår modell kan bidra till sänkta totalkostnader och förbättrad service även på import- och exportleveranser, säger han.
Vinerna importeras från länder som bland andra Frankrike, Italien, Spanien, Tyskland. Samarbetet startade den 15 januari i år och är tänkt från båda parter att vara en långsiktig affärsrelation.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094