23948sdkhjf

Kina nästa för Freja-koncernen

Freja-koncernen öppnar nu ett kontor i Shanghai, Kina. Bolaget etablerar sig i Shanghai för att kunna stödja befintliga kunder i Kina.
- Det viktigaste är att upprätthålla en god kvalitet, säger Jörgen Hansen, CEO i Freja-koncernen. Det är viktigt att hålla sina avtal, vara öppen och ärlig, och att alltid leva upp till sina kunders önskemål.
Freja, med huvudkontor i Danmark, är en av Nordens större privatägda transport- och logistikkoncerner. Genom strategiskt placerade avdelningar i Danmark, Sverige, Norge, Finland och nu Kina kraftsamlar Freja nu på att erbjuda kundanpassade tjänster genom att vara i konstant rörelse på världsplanen.
Leo Hu, som har mångårig erfarenet av projektspedition, har anställts som vd för Frejas verksamhet i Kina. Den 1 mars utökas staben vid kontoret i Shanghai genom att Ms Wang Jia tillträder som projektchef och Ms Bonnie Wu tillträder som ekonomichef.
Freja Kina ska främst arbeta med uppdrag inom projektspedition, tunggodstransporter och standardiserade transportuppdrag. Freja China ska också stödja Freja-koncernen med kundhantering och säljaktiviteter.
Frejas kontor i Kina öppnade den 15 februari i år.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078