23948sdkhjf

Seminarium om långa lastbilar och trender inom åkeri och spedition

Den 20 - 21 april arrangerar TTF - Forum för Logistik i samarbete med Industritransportgruppen (ITG) ett tvådagarsseminarium om långa och tunga lastbilar samt om specialtransporter.
Under seminariet berättar företrädare för bland andra Scania, varuägare, speditörer, Sveriges Åkeriföretag och Transportindustriförbundet om de möjligheter och utmaningar som längre och tyngre lastbilsekipage – så kallade HCT-fordon – innebär.
Under seminariet kommer även Transport & Logistik Idag/Transportnets chefredaktör Anders Karlsson att ge en lägesrapport om förvärv, fusioner och trender inom åkeri- och speditionsbranschen.
I nuläget är ett 50-tal deltagare anmälda till konferensen. Det handlar bland annat om transportplanerare, transportchefer och verkställande direktörer inom åkeri- och speditionsbranschen.
I anslutning till konferensen håller Industritransportgruppen sitt årsmöte. Detta sker efter det ordinarie seminarieprogrammet.
Konferensen om långa och tunga lastbilar samt om specialtransporter är öppen för alla och konferensavgiften varierar beroende på om deltagare väljer att medverka under hela konferensen eller enbart under en av dagarna.
Seminarierna sker i ändamålsenliga konferenslokaler på välkända Mantorp Park i Mantorp söder om Linköping och det kommer även att ske utomhusdemonstrationer av långa och tunga ekipage i anslutning till konferensen.

Läs mer om konferensen här.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08