23948sdkhjf

Anders Lindström ny vd i AkkaFrakt

Anders Lindström har utsetts till ny vd i AkkaFrakt. Anders Lindström har en gedigen bakgrund inom transportbranschen. Med drygt 25 år, varav 23 år som vd i olika företagsformer, kommer han senast från GDL Transport och innan dess GKF Frakt.
- I uppdraget jag fått finns det en vision och en strategi från ägare och styrelse som sammanfaller med min uppfattning om hur AkkaFrakt bör och ska utvecklas för att kunna möta de krav som våra kunder ställer på oss – i dag och i framtiden, säger Anders Lindström.
Styrelsen i AkkaFrakt har arbetat hårt med att hitta en lämplig kandidat för vd-posten.
- I den nya strategiska inriktning som AkkaFrakts styrelse arbetade fram i augusti 2015 är Anders Lindström ett noggrant val att föra det arbetet vidare, säger Kennet Henriksson, styrelseordförande i AkkaFrakt.
I september 2015 lämnade Lars Heidenberg AkkaFrakt och befattningen som bolagets vd. Då tillträdde Anne-Lie Lind som tillförordnad vd i AkkaFrakt. Nu övertar Anders Lindström befattningen som ordinarie vd i AkkaFrakt.
AkkaFrakt, med huvudkontor i Malmö, är en av landets större åkar- och maskinentreprenörsägda transport- och logistikbolag. Omsättningen i AkkaFrakt uppgick 2014 till närmare 800 miljoner kronor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078