23948sdkhjf

Cross Nordic Logistics tar över logistikanläggning i Borås

Tredjepartslogistikbolaget Cross Nordic Logistics tar över Sony ENS automatiserade lager- och logistikanläggning i Borås. Ägarna i Cross Nordic Logistics har tidigare varit verksamma i Sony ENS.
Formellt har Cross Nordic Logistics ingått ett avtal med Entertainment Network Scandinavia (ENS). ENS AB är ett av Sony DADC Austria AG helägt dotterbolag som sedan millennieskiftet levererat logistiktjänster i Norden från sin distributionsanläggning i Borås. Affären mellan parterna förväntas bli klar i mars i år.
Affären innebär att Cross Nordic Logistics förvärvar anläggningens hela plock- och packmiljö inklusive den automatiserade plockutrustningen för e-handel (OSR).
Anläggningen i Borås är specialanpassad för e-handelns intensiva orderföden och har under flera år bland annat distribuerat Nordens största e-handelsföretag.
- Vi kommer att vara operationella från april 2016 men är redan nu i full gång med att förhandla med potentiella kunder och välkomnar ytterligare kunder då kapacitet fortfarande finns tillgänglig, säger Fredrik Grosselfinger, vd och ägare i Cross Nordic Logistics AB.
Ägarna av Cross Nordic Logistics har tidigare varit verksamma i ENS AB och tillsammans har de mer än 25 års erfarenhet från logistikbranschen.
Sony DADC kommer, i syfte att garantera sömlös support för sina kunder i Norden, fortsätta att tillhandahålla service såsom orderhantering, kredithantering och kundtjänst till hemunderhållningsbranschen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078