23948sdkhjf

Proffsmagasinets storstadskunder får leverans samma dag

Allt fler e-handelskunder efterfrågar snabba leveranser. Av det skälet utökar Proffsmagasinet sin service tillsammans med Jetpak. Nu erbjuds kunder i landets storstadsområden leverans redan samma dag, direkt till önskad adress.
- Att addera expressleveranser i vårt erbjudande är en ytterligare pusselbit i vårt arbete att ha marknadens bästa service, säger Jonathan Körösi, CEO Assistent i Proffsmagasinet Sverige. Proffsmagasinet har sedan starten utmanat den traditionella bygghandeln, därför känns det väldigt bra att kunna erbjuda verktyg och mätinstrument utan långa bilköer och timmar från arbetsplatsen. Kunder kan beställa proffsverktyg hos Proffsmagasinet.se på morgonen och få produkterna samma eftermiddag. Vi tycker det är en självklarhet att kunderna ska kunna få leveranser dit de vill, när de vill – och det kan Proffsmagasinet erbjuda.
Fredrik Sidhagen, Commercial Director i Jetpak Group, ser naturligtvis positivt på det nya uppdraget.
- Vi är oerhört glada att ha fått förtroendet att leverera till Proffsmagasinets kunder, säger han. En pålitlig partner för snabba leveranser av kvalitetsinstrument är viktigt och vi kommer leverera ett kundmöte i världsklass, säger han.
Beställningar på vardagar före klockan 09.00 kan nu levereras samma eftermiddag. Expressleverans är möjlig inom 3 500 utvalda postnummer inom Stockholms-, Göteborgs- Skåne- samt Uppsala Län. Fler städer är på väg under året.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062