23948sdkhjf

Nystart för konkursdrabbade Safe Logistics

Transport & Logistik Idag/Transportnet rapporterade i mitten av februari om att Safe Logistics hade försatts i konkurs. Nu startar bolaget upp igen i ny skepnad via ett inköpt bolag som heter Moveri Consulting AB, som ska namnändras.
I samband med omstarten uppdaterar bolaget sin kundservice och byter från och med 11 mars till nya telefonnummer till bolagets samtliga kontor och enheter.
Informationen om det nya bolaget med nytt organisationsnummer framgår av Safe Logistics hemsida.
Safe Logistics, med huvudkontor i Jordbro/Stockholm, framhåller på sin hemsida att bolaget under hösten/vintern 2015 genomförde en strategiändring. Bolagets tidigare hantering av konstlogistik avyttrades för att man istället skulle fokusera på teknik-, säkerhets- och möbellogistik. Främst tekniklogistik och distribution är områden som Safe Logistics har mångårig erfarenhet av och där man också ser en tillväxtpotential.
- Teknik- och säkerhetslogistik är vår största affär och där vi ser de största utvecklingsmöjligheterna, säger Johnny Skeppstedt, som är vd i det omstartade Safe Logistics och som även var vd i förra Safe Logistics bolaget. Inom det området har också bolaget en mångårig erfarenhet. Vi har byggt en struktur med anpassad vagnpark och moderna anläggningar som vi upplever möter upp mot våra kunders krav.

Läs mer om konkursen i Safe Logistics här.

Läs mer om avyttringen av konstverksamheten i Safe Logistics som genomfördes i december 2015 här.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094