23948sdkhjf

Ecotrans tar över aktiemajoriteten i norsk speditör

Ecotrans Group förvärvar 75 procent av aktierna i norska Cordinator Logistics AS. I samband med det byter Cordinator Logistics AS per den 1 april i år namn till Ecotrans Norge AS.
Svenska Ecotrans Group har tillsammans med Yngve Aasmundrud förvärvat 75 procent av aktierna i Cordinator Logistics AS, och kommer tillsammans med Stian Alsaker-Nöstdahl att driva bolaget vidare under namnet Ecotrans Norge AS. Leif Niklasson har nu i en ålder av 74 år beslutat sig för att gå i pension.
Yngve Aasmundrud tillträder i bolaget den 1 april i år.
Ecotrans Group har under de senaste åren vuxit till att bil en betydande aktör inom internationell logistik. Norge är en av Ecotrans viktigaste marknader, det är därför både nödvändigt och naturligt att det nu sker en etablering i Norge, framhåller Ecotrans Group.
Ecotrans Group har i dag över 300 trailrar i sin Norden-trafik, och genom förvärvet av Cordinator Logistics AS kommer bolaget att få tillgång till nätverk och kapacitet som kommer att stärka Ecotrans Groups position på marknaden rejält samt kommer att ge ytterligare tillväxtmöjligheter.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064