23948sdkhjf

UPS rullar ut ambitiösa hållbarhetsmål

Vid 2017 ska UPS ha kört en miljard mil med fordon som drivs med alternativt bränsle – allt från naturgas och biometan till el. Målet är att minska det totala utsläppet och användningen av fossila bränslen med tolv procent per år. Nu lanserar den globalt verksamma kurir-, express-, paket- och logistikjätten den hundrade eldrivna bilen i UPS europeiska fordonsflotta.
Lanseringen är en del av UPS arbete för att bygga om dieseldrivna fordon med elektriska motorer och på så sätt minska påverkan på miljön och skapa fordon som dessutom går ljudlöst i de redan bullriga storstäderna.
- Vi har samarbetat med Elektro-Fahrzeuge Schwaben GmbH - EFA-S - sedan 2010 och det har varit ett väldigt givande samarbete som tagit oss långt på vägen mot hållbarhetsmålet 2017, säger Ralf Eschemann, vice vd i UPS Europe Automotive. Möjligheten att konvertera motorn, från diesel till el, ger våra bilar ett nytt liv. Det drar ner på utsläpp och gör motorn tystare, vilket är perfekt när vi levererar paket i storstäderna.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063