23948sdkhjf

IT-leverantörer länkar samman ordersystem

Många större företag brottas med att skapa full visibilitet i sin varuflödeskedja och att sammankoppla sin order- och transporthantering. Detta gäller speciellt för inkommande aviseringar och transporter från leverantörer, men även för många utgående leverans- och transportflöden.
På olika sätt har man historiskt försökt att knyta ihop dessa processer via affärssystem, men utmaningen har ofta varit att affärssystemen inte är byggda för att rationellt kunna hantera vare sig transporter eller status på order-till-leveransflöden.
Unifaun och PipeChain beslutade sig förra året för att lösa detta kundbehov, oberoende av vilket affärssystem kunden har. Bolagen levererar en lösning som kopplar samman transportprocess med orderprocess, både när det gäller inkommande och utgående flöden.
Den gemensamma lösningen skapar enligt Unifaun och PipeChain fördelar framförallt inom kontroll och visibilitet genom att respektive order kan följas i ett enda system oavsett var i kedjan ordern befinner sig, även när ordern är på väg till godsmottagaren i en transport. Enligt Unifaun och PipeChain innebär lösningen även sänkta transportkostnader, mindre behov av buffertlager samt möjlighet till bättre planering i sin produktion.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094