23948sdkhjf

Fortsatt expansion för Brunna Logistikpark

NCC börjar nu bygga den tredje miljöcertifierade logistikfastigheten i Brunna i Upplands-Bro kommun. Vattenbrunnen är fullt uthyrd till Edström Logistics och redo för inflyttning i februari 2017.
- Vi lagerhåller och distribuerar varor åt ett 40-tal företag i Sverige, säger Mathias Niebel, vd i Edström Logistics. Det finns en stor efterfrågan på det vi gör och vår verksamhet växer. Därför är vi mycket nöjda med att flytta in i en modern och specialinredd byggnad bredvid den vi redan hyr.
Fastigheten ska miljöcertifieras enligt det internationella systemet Breeam och får ungefär halverad energianvänding jämfört med äldre logistikfastigheter.
- Vattenbrunnen blir en flexibel byggnad på 5 910 kvadratmeter med tio meter i takhöjd och stor möjlighet till skräddarsydda lösningar för kunden, säger Olle Forsberg, regionchef i NCC Property Development. Byggnaden har plats för lager, kontor och personalutrymmen. Detta är vår tredje fastighet i brunna, vilket visar att området är mycket intressant.
NCC:s första logistikfastighet i området, Hälsobrunnen, blev klar i december 2015. Hyresgästerna Edström Logistics samt Svenskt kosttillskott har flyttat in. Andra logistikbyggnaden, Önskebrunnen, byggs just nu och blir klar i december i år.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079