23948sdkhjf

Martin Lundstedt klar för Logistik & Transport

Nu är det klart att Martin Lundstedt, vd i Volvo-koncernen, deltar som Keynote Speaker under invigningen av konferensen i samband med mässan Logistik & Transport den 16 – 17 november på Svenska Mässan i Göteborg.
Martin Lundstedt kommer att vara en av talarna i samband med invigningen av årets konferens under temat ”Utblick & Omvärldsbetraktelse”. Här diskuteras bland annat vad de globala trenderna får för konsekvenser för transport- och logistikbranschen.
- Vi är oerhört stolta över att Martin Lundstedt och Volvo väljer att delta på årets konferens, säger Jan Nilsson, affärsansvarig för Logistik & Transport på Svenska Mässan. Det visar att vår konferens håller en hög kvalitet som ligger i framkant med frågeställningar och utmaningar som påverkar hela logistik- och transportbranschen.
Att en av de största beslutsfattarna inom svenskt näringsliv väljer att medverka på Logistik & Transport visar enligt Jan Nilsson att Logistik & Transport 2016 är den viktigaste mötesplatsen inom logistikbranschen i år.
- Vi hoppas att många tar möjligheten att lyssna på Martin Lundstedts framtidsbild av globala utmaningar, säger Jan Nilsson.
Konferensen samlar de tyngsta beslutsfattarna i Norden och har i år extra fokus på e-handelslogistik, förpackning och intermodala lösningar där man i dag ser ett ökat behov. På konferensen diskuteras även de senaste problemställningarna och utmaningarna inom logistik och transport. Flera framträdande talare finns med i programmet – i år även med representanter från e-handelsbranschen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079