23948sdkhjf

Marko Kaj Moving tar över Movator

Logistikföretaget Marko Kaj Moving förvärvar Movator AB och ökar därmed ytterligare sitt fokus på företagsflyttningar. Movator fortsätter att verka som självständigt företag och under nuvarande varumärke.
- Med Marko Kaj Moving som ägare får Movator en stark ägare med kapacitet att bidra till fortsatt tillväxt och utveckling, säger Leif Söderberg, grundare och ägare i Movator. Movator har omsatt 6 – 14 miljoner kronor på en mycket volatil marknad för företagsflyttningar de senaste tre åren. Målet är att Marko Kaj Moving och Movator tillsammans ska etablera en stark marknadsposition.
Verksamheten i Movator startades för över 40 år sedan.
- Avgörande för affären har varit Marko Kaj Movings starka intresse för Movators verksamhet, säger Leif Söderberg. Att ta vara på den gedigna erfarenhet som finns i företaget och samtidigt implementera nytänkande. För de anställda innebär nyordningen bredare karriär- och utvecklingsmöjligheter, tillgång till Kaj Movings nätverk och en chans att vara med och konurrera om de största och mest spännande projekten.
Mikael Signer, vd i Marko Kaj Moving, ser positivt på förvärvet.
- vi är väldigt glada över att Movator vill bli en del av Marko Kaj Moving, säger han. Movator är ett företag med en spännande särart som vi vill värna om samtidigt som företagen liknar varandra vad gäller synen på ledarskap och medarbetarengagemang. Movator har en stor tillväxtpotential vilket är ett viktigt motiv till att vi värnar deras fortsatta självständighet, samtidigt som vi avser etablera samarbetsformer som stärker företagens samlade potential. Organiskt kommer Movator att vara ett eget dotterbolag till Marko Kaj Moving För att säkra kontinuiteten kvarstår Leif Söderberg i Movator.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.082