23948sdkhjf

Ntex noterar All Time High

Transport- och speditionsbolaget Ntex fortsätter att växa. 2016 års första elva veckor är de absolut bästa i bolagets tolvåriga historia.
Under denna period har bolaget omsatt 221 miljoner kronor och levererat 39 500 försändelser, vilket ska jämföras med 205 miljoner kronor och 36 000 försändelser 2015.
Framgången gör att företaget nu har anställt ytterligare tre personer. Ronny Lindva som claim manager i Stockholm, samt Masha Pazoki och Jasmin Jycina som speditörer i Helsingborg.
Den stora anledningen till expansionen är att styckegodstrafiken över hela Europa gjort att fler kunder nu väljer Ntex.
- Vi har länge vetat att vårt fokus på flexibla och kundanpassade transporter är något som allt fler kunder efterfrågar, säger Ntex grundare och vd Thomas Ström. Efter önskemål från våra kunder bestämde vi oss för ett antal år sedan att öka våra ansträngningar för att verkligen utmana de stora elefanterna på marknaden i segmentet styckegods. Det gav mersmak och efter årsskiftet erbjuder vi nu styckegodstrafik till och från samtliga Europas länder.
Uppgången av antalet försändelser till och från Västeuropa har mer än fördubblats på några år. Under årets första elva veckor har försändelserna ökat till 10 200 stycken, vilket ska jämföras med 4 200 år 2013.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063