23948sdkhjf

Mats Lanshed är ny marknadschef hos Actil

Actil Warehouse Trucks, den svenskägda eltrucktillverkaren i Vreta Kloster, förstärker sin sälj- och marknadsavdelning, genom att anställa Mats Lanshed med målet att ta truckförsäljningen till nästa nivå.
Efter flera år av obruten expansion på den europeiska marknaden utökar man nu med anställningen av Mats Lanshed satsningen på den svenska och nordiska marknaden.
Med 20 års erfarenhet av försäljning, marknadsföring och företagsledning kommer Mats att bidra med nya ögon samt kompetens i sälj- och marknadsarbetet.
- Vi ser stora möjligheter att växa i Sverige och Norden, och i Mats tror jag vi hittat rätt man för att ta oss till nästa nivå, säger Ingemar Lorin, vd i Actil. Mats har lång och framgångsrik erfarenhet av återförsäljarbaserad verksamhet, och kommer att bli en klippa både för oss internt och för våra kontaktpersoner ute hos kund.
Mats, som tillträdde sin nya befattning den 4 april, ser fram emot sin nya roll.
- Jag ser verkligen fram emot att lära känna en för mig ny bransch där mycket nytt händer och där det verkligen gäller att ligga i framkant med utveckling av produkter och användarvänliga funktioner, säger han. Dessa faktorer stämmer väldigt bra in på Actil, och att man dessutom har lång erfarenhet av branschen känns bara tryggt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063