23948sdkhjf

Stor Statoil-order till Iveco

Iveco har fått en stororder av svenska Statoil på 182 stycken nya Iveco Daily. Samtliga bilar är utrustade med marknadens enda 8-stegade automatlåda – Hi-Matic.
Av den totala volymen ska cirka 40 procent trafikera Stockholms-området, 20 procent av bilarna ska rulla kring Göteborg och resten är fördelat på stationer spridda i landet.
Statoil Har beställt följande tre typer av Iveco Daily (modellen 35S13V, A8): Skåpbil med 10,8 kubikmeters lastförmåga, skåpbil med 12 kubikmeters lastförmåga och volymskåp med bakgavellyft och med 17 kubikmeters lastförmåga.
Samtliga 182 bilar som Statoil beställt har serviceavtal S-Life och 36 månaders assistans-service dygnet runt. Av skåp- och bakgavellyftbilarna står Berco Produktion för påbyggnation av 34 stycken skåp och CAB Karosser i Falkenberg för 30 stycken.
För Ivecos del handlar det om en rekordstor leverans som sker inom en väldigt kort tid. 110 Statoil-bilar ska levereras under två veckor i månadsskiftet april/maj och resterande bilar löpande under 2016.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062