23948sdkhjf

Tungt startfält på Logistik & Transport

Logistik & Transport vässar klorna med ett tungt startfält på årets mötesplats på Svenska Mässan i Göteborg den 16 – 17 november i år.
Förutom att Logistik & Transport i år går av stapeln med nytt datum den 16 – 17 november så har mötesplatsen lyfts en nivå med flera tunga profiler från svenskt näringsliv på plats. Aldrig någonsin har startfältet varit så starkt!
- I år kan vår konferens som går parallellt med mässan stoltsera med talare såsom Volvo-koncernens vd Martin Lundstedt samt Stena Lines vd Carl-Johan Hagman och moderator på konferensen före detta infrastrukturminister Catharina Elmsäter Svärd för att nämna några, säger Jan Nilsson, Affärsansvarig för Logistik & Transport. Vi har dessutom genom bokningen av den välkända transportprofilen Karl Schauer från det österrikiska transport- och logistikföretaget LKW Walter förstärkt den internationella prägeln på årets mötesplats.
I år har Logistik & Transport utifrån efterfrågan även ett stort fokus på e-handelslogistik på årets konferens och kommer under två heldagar diskutera de senaste utmaningarna och frågeställningarna med ledande aktörer i branschen.
- I takt med att livsmedelsbranschen tar en växande marknadsandel online har vi i år även ett intressant livsmedels- och förpackningsspår både på mässgolvet och som en del av konferensen, säger Jan Nilsson. Här kommer bland annat aktörer som Linas Matkasse, mathem.se med flera att delta i en intressant paneldebatt om sina logistikutmaningar. I år gör dessutom Stena Line Freight sitt första år som officiell partner till mässan vilket är ytterligare en kvalitetsstämpel.
Jan Nilsson märker ett ökat intresse för Logistik & Transport som mötesplats.
- Vi är oerhört stolta över att vår konferens och mässa håller en hög kvalitet och ligger i framkant med frågeställningar och utmaningar som påverkar hela logistik- och transportbranschen, säger han. På vår mötesplats kan personer som är verksamma inom logistik och transport ta del av de senaste transport- och logistiklösningarna och man får en unik möjlighet att lyssna till några av de främsta aktörerna i branschen. Här samlas 3 000 beslutsfattare för kompetensutveckling och för möjligheten att effektivisera och förbättra sina logistikflöden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.235