23948sdkhjf

Yilports CEO lämnar bolaget

Sean R. Pierce lämnade den 4 maj Yilport Holding och befattningen som bolagets CEO. Yilport har på senare tid expanderat i Sverige och Norge genom att ta över hamn- och terminalverksamheter i Gävle och Oslo.
Sean R. Pierce började arbeta för Yilport 2011 för att stödja styrelseordföranden Robert Yildirims vision om att utveckla en globalt verksam hamnterminalkoncern och att bli bland de tio största internationella terminaloperatörerna år 2025. Yilport Holding bildades 2012 och driver i dag 17 hamnterminaler och 5 torrhamnar i 7 länder.
Sean R. Pierce lämnar Yilport för att istället tillträda en befattning inom Mercator International med säte i Kirkland, USA. Mercator är verksamt med rådgivning och konsultuppdrag inom logistik och infrastruktur.
- Det har varit en fantastisk och uppfyllande erfarenhet att arbeta i Istanbul för Yilport Holding, men nu är det tid för mig att inleda ett nytt kapitel inom den dynamiska och snabbväxande terminalbranschen, säger Sean R. Pierce.
Han framhåller att Yilports starka bolagsledning tack vare en välbeprövad tillväxtmodell kommer att bidra till att bolaget kommer att uppnå sina mål.
- Nu uppstår en övergångsperiod innan vi kan tillkännage en efterträdare att leda bolaget, säger Robert Yuksel Yildirim, styrelseordförande i Yildirim Holding.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062