23948sdkhjf

Still jubilerar i Tyskland och Italien

I januari firade Still produktionen av 500 000 motviktstruckar i fabriken i Hamburg och i april var det dags för nästa jubileum; OM Still överlämnade en helt ny höglyftande palltruck av typen EXV 10 till GlaxoSmithKline (GSK).
Det som gör detta så speciellt är att EXV 10 är truck nummer 250 000 tillverkad i Stills fabrik i Luzzara, Italien.
Fabriken i Luzzara har en mångårig erfarenhet av utveckling av lagertruckar och dess historia startade redan på 1960-talet när företaget grundades under namnet Piccola Industria Meccanica Sul Po, Pimpeso. Anläggningen har vuxit en hel del sedan dess. I dag distribueras truckar från Luzzaras fabrik över hela världen. Under 2011 valdes fabriken till centrum för tillverkning av lagertruckar för hela Still-koncernen. För att erbjuda högsta flexibilitet och effektivitet, installerades nya monteringslinjer med ett automatiserat och ekologiskt lackeringssystem.
Truck nummer 250 000, EXV 10, höglyftande truck, har överlämnats till GSK, ett läkemedelsföretag med en lång historia som kund till OM Still. Trucken är en del av en stor order avsedd för anläggningarna i Verona och Parma. GSK levererar globalt inom forskning och utveckling av innovativa läkemedel och vacciner. Företaget har över 5 000 anställda, är verksamma på över 120 marknader med närvaro i Italien med fyra fabriker och ett forskningscentrum.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078