23948sdkhjf

Hemelektronik och sportartiklar direkt i bakluckan

Med Volvo Cars digitala tjänst in-car Delivery kan konsumenter få sina näthandlade varor levererade av Postnord direkt till bakluckan på bilen. Nu växer möjligheten för fler att kunna välja detta leveranssätt. Elektronikföretaget NetOnNet och sportkedjan Intersport kommer att erbjuda erbjuda detta alternativ till både göteborgare och stockholmare.
Volvo In-car Delivery började testas tillsammans med Postnord och Lekmer i Göteborg i november förra året, vilket Transport & Logistik Idag/Transportnet tidigare har rapporterat om. Lösningen har fungerat mycket bra och allt fler företag och konsumenter har efterfrågat denna leveransmöjlighet, enligt Postnord.
Från och med vecka 23 går det att få sina beställda varor från Intersport och NetOnNet levererade till bakluckan på Volvoägares fordon i Göteborg och Stockholm. Volvo In-car Delivery erbjuds till Volvoägare som prenumererar på tjänsten Volvo On Call. Planen är att växa med fler områden och successivt introducera tjänsten på flera andra av Volvo Cars större marknader.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078