23948sdkhjf

InterEast internrekryterar ny logistikchef

För att säkerställa fortsatt tillväxt rekryterar InterEast nu en Operations Manager med övergripande kvalitetsansvar. Malin Lord, som arbetat i företaget i sju år, fick erbjudandet om den nya befattningen redan i början av sin föräldraledighet.
- Det är ovanligt att få ett så bra erbjudande precis i början av en föräldraledighet, samtidigt blev det en kul sak att se fram emot, säger Malin Lord. Som Operations Manager kommer jag ha övergripande kvalitetsansvar för alla transporter vilket behövs nu när företaget växer på flera olika marknader.
Malin internrekryterades som Operations Manager precis innan hon gick på föräldraledighet, och även om hon började i förtid med arbetet under ledigheten så är det nu när hon kommer tillbaka på heltid som det stora arbetet inleds.
Malin är utbildad i logistik vid Handelshögskolan i Göteborg och sedan hon började arbeta på InterEast har företaget expanderat, bland annat genom att öppna ett kontor i Turkiet.
InterEast erbjuder logistiktjänster och godstransporter till och från Östeuropa och Asien, främst till tillverkande företag inom verkstads- och textilindustrin. Företaget har 30 medarbetare i Rumänien, Turkiet och vid huvudkontoret i Göteborg, Sverige. Omsättningen i InterEast uppgår till cirka 70 miljoner kronor per år och grundades 1992 av familjen Törnqvist som fortfarande äger och driver företaget.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.068