23948sdkhjf

Programmet klart för Entreprenörsveckan

Entreprenörsveckan i Båstad, som arrangeras midsommarveckan den 20 – 22 juni, bjuder på en rad olika seminarier och intressanta branschöverskridande föredrag. Transport & Logistik Idag/Transportnet medverkar som vanligt med ett program under veckan. Nytt för i år är att det blir en högaktuell paneldebatt om en ny fast förbindelse över eller under Öresund.
- I paneldebatten om en ny fast förbindelse mellan Skåne och Själland medverkar företrädare från både den svenska och danska sidan, säger Anders Karlsson, chefredaktör för Transport & Logistik Idag/Transportnet och programansvarig för Åkerinäringens Dag. En av deltagarna i paneldebatten är Michael Svane, branschdirektör i näringslivsorganisationen Dansk Industri. Dessutom medverkar företrädare från riksdagens trafikutskott – bland andra Anders Åkesson, samt kommunrepresentanter från några av kommunerna i Skåne.
En annan programpunkt – som sedan tidigare år är mycket uppskattad – är goda exempel på framgångsrikt entreprenörskap i svensk åkerinäring.
- Jag är mycket glad över att både Ralf Ekdahl på Ekdahl Miljö och Jonas Råstedt på Tommy Nordberghs Åkeri var för sig berättar om framgångsrikt, expansivt och lönsamt entreprenörskap inom åkerinäringen, säger Anders Karlsson.
Emma Toral, ny projektledare för Entreprenörsveckan, framhåller att det i år arrangeras en gemensam lunch för alla som deltar på Entreprenörsveckan.
- Därmed behöver konferensdeltagarna inte vara rädda för att missa något föredrag på grund av långa köer, säger hon. I gengäld tar vi ut en deltagaravgift i år, vilket är nytt. Det är fritt att välja mellan de olika seminarierna under Entreprenörsveckan, men för att vara säker på en plats ska man gå in och anmäla sig till de branschseminarier man är intresserad av.
Nytt för i år är också gemensam inledning och avslutning på alla tre dagarna med ett antal key-note speakers.
- Vi ville ha någonting som håller samman det övergripande temat för dagarna – entreprenörskapet – och ger alla möjlighet att stråla samman och träffas, säger Emma Toral. Årets Entreprenörsvecka är den tredje i raden och redan en efterlängtad tradition i Båstad där jag kommer ifrån.
För att se programmet för Åkerinäringens Dag och allt annat som händer under Entreprenörsveckan, surfa in på
www.entreprenorsveckan.se
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078