23948sdkhjf

Uppåt för Helsingborgs Hamn 2015

2015 blev ett framgångsrikt år för Helsingborgs Hamn. Hamnen redovisar ett resultat efter finansiella poster på 52 miljoner kronor vilket är en resultatförbättring med 21 procent jämfört med 2014. I den nu släppta årsredovisningen presenteras resultat och utveckling för 2015.
De senaste årtiondena har Helsingborgs Hamn expanderat sin verksamhet och stärt sin konkurrenskraft. Med nya kundrelationer och utvecklade arbetssätt har hamnen också ökat sin produktivitet och effektivitet. 2015 redovisade hamnen sitt starkaste resultat sedan år 2000.
- Vi är mycket nöjda med 2015 men lika nöjda över att ha skapat goda förutsättning för fortsatt framgång, säger Niels Vallö, vd i Helsingborgs Hamn. Under 2015 skördade vi frukterna av investeringar som gjort hamnen ännu bättre för kunderna. Vi har tagit marknadsandelar på den svenska import- och exportsidan och vi utvecklar löpande hamnens erbjudande.
I årsredovisningen presenteras verksamhetsåret 2015 i detalj. Ett år då bland annat Sveriges modernaste centralgate invigdes som tog branschstandarden för kundservice och säkerhet till en ny nivå. Dessutom beskrivs investeringar i såväl medarbetare som hamnens konkurrenskraft.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11