23948sdkhjf

Dachser ökar så in i Norden

Marknaderna i Skandinavien har präglats av en utvecklingstendens med låg tillväxt, men trots detta har Dachser i Norden växt markant sedan 2011. Företaget får allt fler kunder och tar marknadsandelar.
Årsredovisningen för 2015 visar på ett resultat för Sverige på 1,1 miljoner kronor före skatt, vilket är en resultatförbättring med 13,3 miljoner jämfört med 2014.
På den tyskbaserade privatägda transport- och logistikkoncernen Dachsers nordiska huvudkontor i danska Hvidovre är man mycket nöjda med de resultat man uppnått sedan företaget etablerade sig i Sverige 2005. Dachser har nämligen lyckats växa rejält både i Sverige och i Skandinavien som helhet. I den samlade nordiska koncernredovisningen fortsatte de senaste årens positiva tillväxtkurva med ett resultat på 41,8 miljoner kronor jämfört med ett resultat under 2014 på 21,9 miljoner kronor före skatt, vilket är en förbättring med 91 procent.
- Dachsers tillväxt beror på flera faktorer, varav den främsta är ett kontinuerligt och engagerat fokus på tillväxt, utveckling och lönsamhet inom alla våra affärsområden, säger Finn Skovbo Pedersen, vd i Dachser Nordic. Utgångspunkten är en grundläggande ledningsfilosofi om att allt ska göras enkelt, effektivt och korrekt första gången gentemot våra kunder. Vi skapar också tillväxt genom vårt nätverk. Nätverket är sammansatt på ett sätt som tilltalar kunder med ett flexibelt och standardiserat distributionsbehov på den europeiska marknaden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094