23948sdkhjf

Sonat upprättar kontrolltorn för Varner Ibrahimovic

Sonat får i uppdrag av det nystartade bolaget Varner Ibrahimovic AB, som ägs gemensamt av Zlatan Ibrahimovic och Varner Gruppen, att ansvara för kundservice och kontrolltorn för det nystartade bolagets e-handelsleveranser.
Uppdraget innebär att Sonat ansvarar för leveransbevakning med ett stort fokus på att proaktivt förekomma och lösa problem. Sonat kommunicerar direkt med e-handelskunderna och besvarar alla frågor om leveranser.
- Vårt mål är att erbjuda en enkel köpupplevelse och att vidareutveckla detta erbjudande i takt med fler kundinsikter, säger Sebastian Heimfors, COO i Varner Ibrahimovic. Vi har valt Sonat som en partner för deras kompetens och vilja att finna nya lösningar och utvecklas tillsammans.
Den 7 juni startade försäljningen via A-Z.com i elva länder i Europa.
- Vi är ett tight team som har jobbat intensivt i lite över ett år, sger Jens Bonesmo, CMO i Varner Ibrahimovic. Vi är beroende av starka partners som arbetar tillsammans för att nå vårt mål – att göra det möjligt för alla att utöva sport. Oavsett var du börjar eller var du slutar.
Sonats vd Kjell Rundqvist framhåller att Sonat är med och skapar en kundunik dialog under hela resan, från första klick till att kunden bestämt sig för att behålla varan.
- Det här en helt ny förmåga för e-handeln, säger han. Köpupplevelsen sträcker sig hela vägen hem och tillbaka igen. Returhanteringen är central och bidrar stort till lojalitet och återköp. Etableringen av varumärket och den digitala försäljningskanalen liknar ingenting annat och är oerhört spännande. Vi har arbetat med Varner Gruppen i flera år och ser fram emot att vara med på den nya resan!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062