23948sdkhjf

Aditro Logistics och A-Z inleder logistiksamarbete

Aditro Logistics får ansvar för hanteringen av logistiken för A-Z:s internationella satsning.
Transport & Logistik Idag/Transportnet har nyligen rapporterat om att Postnord och Sonat var för sig får betydande delar av transport- och logistikhanteringen för A-Z, Zlatan Ibrahimovics och klädkoncernen Varners nya sportklädessatsning. Aditro Logistics meddelar nu att bolaget får ansvar för hanteringen av logistiken för den internationella satsningen.
De viktigaste länderna förväntas bli de där Zlatan varit verksam som fotbolsspelare och därmed är en stor idol och förebild.
- Det är väldigt glädjande att vi på Aditro Logistics har fått ansvaret att bistå A-Z Sportwear med logistiken, säger Matthias Kettelhoit, vd i Aditro Logistics. Det är en imponerande satsning från både legendaren Zlatan och Varner-gruppen, som mycket väl kan bli ett av Sveriges största e-handelsbolag.
Aditro Logistics kommer att hantera logistikuppdraget för A-Z Sportwear vid Aditros 40 000 kvadratmeter stora handels- och detaljhandelsanläggning i Borås, som under sitt första år i drift har sett en kraftig expansion av flöden för både Sverige och övriga världen.
- Vi har bra team som lägger den personliga känslan och därför är det extra kul att vi på Aditro Logistics än en gång visar att vi kan hantera dessa stora e-handelsflöden och samtidigt fördjupa vårt samarbete med Varner, säger Fredrik Nygren, affärsansvarig i Aditro Logistics. Dessutom är det självklart häftigt att vara lagkompis med Zlatan i projektet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063